Hamarosan megszületik a kisbabád vagy éppen egy barátnőd néz anyai örömök elé? Tippek a tökéletes babaváró bulihoz.

 

Helyszín
Válassz olyan helyszínt, ahol elszeparáltan tudtok bulizni a többi vendégtől, és nincs nagy hangzavar, hogy ha a leendő anyukának feladatokat kell megoldania, ne vonja el semmi a figyelmét. Plusz pont, ha adott a szép környezet, de azért a dekorációról ne feledkezzetek meg!

Dekoráció
Ha tudod a baba nemét, díszítsd fel az asztalokat és környékét a baba nemével megegyező lufikkal, girlandokkal. A rózsaszín vagy babakék cupcake-ek is jól mutatnak az asztalon. Ilyenkor semmi nem túlzás, úgyhogy jöhetnek a színes szalvéták, szívószálak, mini cumidekorációk az asztalra szétszórva.

Játékok
Egy jó babaváró buliról nem hiányozhatnak a játékok. Kvíz babavárással, anyasággal kapcsolatban. Pelenkázás játékbabán vagy ha a vendégek között van kisbabás anyuka, még jobb J És lehet stopperrel mérni az időt. Az elvégzett feladatok után, ha jól teljesít a kismama, kaphat apró ajándékokat, például egy pelenkát.  Szintén jópofa játék, ha a résztvevők hoznak magukról kiskori fotót, és a várandós kismamának ki kell találnia, ki van a képen.

Ajándék

  • Klasszikus és praktikus ajándék a pelenkatorta.
  • Utalvány bababoltba, így a kismama azt választ, amire tényleg szüksége van.
  • Beszéljetek össze a többiekkel, többen összedobhattok egy nagyobb ajándékra.
  • Emlékkönyv, amibe a vendég jókívánságokat írhatnak.
  • Babanapló, amelyet már a várandósság kezdetén el tud kezdeni kitölteni.
  • Nyomtass egy nagyobb méretű naptárat a kiírt időpont dátumával, plusz-mínusz tizenöt nap, és a jelenlévők beírják a tippjüket, névvel ellátva.